Het is ons Birte

Al van toen To en Door klein waren, hebben ze elk hun eigen liedje. ‘Toke, stop toch met koken‘  en ‘Door, de wind‘ weerklinken al jarenlang doorheen het huis. Een liedje voor Birte vinden, bleek heel wat moeilijker. Tante An kwam enkele jaren geleden met het antwoord. Ze maakte als nieuwjaarscadeau een zelf samengestelde CD, met een liedje op maat voor elk gezinslid. Met ‘Roel is cool‘ en ‘Bie my baby‘ moesten we luidop lachen, maar de beste match ooit is  ‘Het is ons Birte‘ (en dat ik al heel mijn leven fan ben van Clouseau heeft daar écht níks mee te maken).

Birte

Binnenkort wordt Birte 14, en ze is bijna even groot als ik (wil ze elke dag even meten, trouwens). Ze is vrolijk, een pietje precies en heel beleefd. Ze wil het allemaal en altijd heel goed doen. Ze houdt van basketten en van aandacht.  En weet één ding heel zeker: wie bepaalt wat mooi is, dat is zij alleen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s