Kleur bekennen

We zijn wezen winkelen. Een paar keer, zelfs. Want wat vroeger goed genoeg was, is dat nu niet meer. En dus draagt Birte plots een (nep)leren rokje, To een t-shirt van Levi’s en Door skinny jeans en een bomber jacket. Met z’n haar in een bijpassende plooi.

Ik amuseer me kostelijk met het aandragen van broeken, rokjes, t-shirts en truien. Plezant om te zien hoe ze een eigen stijl ontwikkelen. Die trekt zich al door tot in hun slaapkamer. Want er moesten onlangs keuzes gemaakt worden.

We zijn ons huis aan het schilderen. “We” is Kristof, de aannemer (Tint!), toffe kerel en heel bekwaam. Hij vroeg welke kleur op de muren van de slaapkamers moest komen. Birte heeft dagenlang gezocht op Pinterest naar de exact juiste schakering, To volgde eender welk voorstel. Door omschreef zijn lievelingskleur als “tandpastablauw”.

Als ik de muur in zijn kamer nu bekijk, is dat ook de juiste benaming. Goed gedaan van Kristof! De kleur op To haar kamer krijgt zo de benaming “jeansbroekblauw” en die van Birte “sanseveriagroen”. Ze zijn alle drie heel blij. En dus ik ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s